Kategoriarkiv: Flødeboller med marcipanbund

Flødeboller fra Dagens Kys

I går startede jeg dagen med en tur på min spinningcykel, og det var vist meget godt. Posten leverede nemlig senere på dagen 4 store flødeboller fra Dagens Kys! Og kan jeg nøjes med én flødebolle når jeg har en … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Lakridsflødeboller | Skriv en kommentar

Veganske flødeboller fra Glean

I går fik jeg besøg af min veninde fra København. Jeg havde netop læst at man kunne købe gode veganske flødeboller i Torvehallerne, og min venindes datter var så sød gerne at ville hente en æske som hendes mor kunne … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Glutenfrie flødeboller, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Moccaflødeboller, Mokkaflødeboller, Passionsflødeboller, Veganske flødeboller | Skriv en kommentar

Flødeboller fra House of Denmark

Hvis du ikke kan få håndlavede flødeboller, så er de her fabriksboller fra House of Denmark slet ikke nogen dårlig erstatning! Rigtig chokolade gør godt. Skum og bund er som en Samba-flødebolle (og jeg gætter da også på at de er … Læs resten

Udgivet i Fabriksflødeboller, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade | Skriv en kommentar

Flødeboller fra Emmerys

Det er et hårdt job, men nogen skal jo gøre det – anmelde de nye flødeboller. Økoflødeboller vinder frem, og det glæder mig usigeligt, for vi gider altså ikke buræg, kære producenter (jeg kigger især på jer, Frellsen, som ellers … Læs resten

Udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Hvide flødeboller fra Økoladen – hindbær og lakrids

Jeg har anmeldt flere af Økoladens flødeboller, men det “forbandede” (det mener jeg slet ikke) ved den slags producenter er at de jo bliver ved at lave nye slags. 😉 Eller måske er de her “gamle” i sortimentet, men jeg … Læs resten

Udgivet i Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Hindbærflødeboller, Lakridsflødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Flødeboller fra Økoladen

Jeg mangler at anmelde den almindelige flødebolle fra Økoladen. Dét går jo ikke! Jeg har lavet længere anmeldelser af flødebollen med hindbær og flødebollen med passion, men denne her bliver ganske kort. Jeg har travlt med at bogføre i dag, … Læs resten

Udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Hindbærflødeboller fra Økoladen

Jeg har tidligere anmeldt Økoladens flødeboller med passionsfrugt. Faktisk var det min seneste anmeldelse, og det var i april. Det er jo alt for længe siden. Så nu har jeg købt en mere – denne gang med hindbær. Billedet her … Læs resten

Udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Passionsflødeboller fra Økoladen

Jeg er flyttet igen. Denne gang til Korsør. Jeg bor lige ved siden af en butik der sælger mine yndlingsflødeboller. Du får mig ikke til at indrømme at det var medvirkende årsag til at jeg var begejstret for at få … Læs resten

Udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Passionsflødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Flødeboller fra Social Foodies – byens bedste?

Jeg har haft en ambition om at prøve flødebollerne fra Social Foodies siden jeg gik forbi deres butik på Nørrebrogade for et halvt års tid siden. Men da jeg så at de af Yelp-brugerne blev kåret som byens bedste flødeboller, blev … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Lakridsflødeboller, Økologiske flødeboller | En kommentar

Irmas/Sv. Michelsens flødebolle med granatæble og lime

En fin flødebolle med mørk bund, hvid top og grønt drys. Flødebollen er lavet med æggehvider fra fritgående høns (jeg havde foretrukket at de var lavet med økoæg, men det er dog bedre end buræg). Min forventning er egentlig at den … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund | Skriv en kommentar