Kategoriarkiv: Anderledes smagsvarianter

Flødeboller fra Dagens Kys

I går startede jeg dagen med en tur på min spinningcykel, og det var vist meget godt. Posten leverede nemlig senere på dagen 4 store flødeboller fra Dagens Kys! Og kan jeg nøjes med én flødebolle når jeg har en … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Lakridsflødeboller | Skriv en kommentar

Heartland Grand Cru fra Summerbird

I mandags delte jeg en Summerbird-annonce på facebook og skrev det her (se nederst på billedet): Den slags sjov betaler sig åbenbart, for i dag ringede min kusine grinende til mig og spurgte om jeg havde fundet noget. Hmm, det … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Jordbærflødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Veganske flødeboller fra Glean

I går fik jeg besøg af min veninde fra København. Jeg havde netop læst at man kunne købe gode veganske flødeboller i Torvehallerne, og min venindes datter var så sød gerne at ville hente en æske som hendes mor kunne … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Glutenfrie flødeboller, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Moccaflødeboller, Mokkaflødeboller, Passionsflødeboller, Veganske flødeboller | Skriv en kommentar

Karamelflødebolle fra Nyhavn Bakery & Café

Nogle gange kommer en god flødebolleoplevelse bag på en. Og lad mig bare skrive det med det samme: Der er ubetinget 5 kys til dem her. Jeg havde en kyssedate med min kæreste. Vi gik en tur i Nyhavn, og … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med lys chokolade, Hjemmelavede flødeboller | Skriv en kommentar

Piemonte – miniflødebolle fra Summerbird

Det er ikke pænt af Summerbird at blive ved at lave nye sæsonflødeboller som man jo så er nødt til at smage som flødebolleanmelder. 😉 Jeg tilgiver dem nu alligevel! Især fordi resultatet altid er lækkert. Det er det også … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Flødeboller fra Social Foodies – byens bedste?

Jeg har haft en ambition om at prøve flødebollerne fra Social Foodies siden jeg gik forbi deres butik på Nørrebrogade for et halvt års tid siden. Men da jeg så at de af Yelp-brugerne blev kåret som byens bedste flødeboller, blev … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Lakridsflødeboller, Økologiske flødeboller | En kommentar

Flødeboller fra Chokoladeparadis (klassisk, mango, hindbær og lakrids)

I går nød jeg en pragtfuld feriedag med forårssol. Jeg besluttede mig for at sætte mig på en bænk i Botanisk Have med en kop kaffe og en notesbog, og så fik jeg lyst til at tage flødeboller med. Jeg kunne … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med mørk chokolade, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Lakridsflødeboller | Skriv en kommentar

Juleflødebolle med kirsebærguf fra Summerbird

Årets juleflødebolle fra Summerbird er med kirsebærguf. Kirsebær og mørk chokolade er en lækker kombination, synes jeg, så dem må jeg naturligvis smage. Og jeg kan ærlig talt ikke vente oven på skuffelsen over den “flødebolle” jeg spiste lige før … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Sæsonflødeboller, Økologiske flødeboller | Skriv en kommentar

Peanutflødeboller fra Sweet Valentine

Jeg var i Torvehallerne i dag for at købe flødeboller fra Summerbird. Jeg havde nemlig set en ny julevariant med “kirsebærguf”, og det må jo prøves. Men altså … mere om dem i et andet indlæg. På vej der ned … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder, Hjemmelavede flødeboller | Skriv en kommentar

Irmas/Sv. Michelsens flødebolle med granatæble og lime

En fin flødebolle med mørk bund, hvid top og grønt drys. Flødebollen er lavet med æggehvider fra fritgående høns (jeg havde foretrukket at de var lavet med økoæg, men det er dog bedre end buræg). Min forventning er egentlig at den … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund | Skriv en kommentar