Flødeboller fra Aalborg Chokoladen

Det er nok 10 år siden nogen skrev til mig og anbefalede flødeboller fra Aalborg Chokoladen. Det er dog aldrig lykkedes mig at finde dem her på Sjælland – før i søndags.

Jeg var på The Shadow Process på Comwell-hotellet Borupgaard i Snekkersten, og sørme om ikke der stod en pakke med 6 små flødeboller fra Aalborg Chokoladen på hylden i receptionen. Haps – med hjem!

Og sikke en dejlig overraskelse, for her er i sandhed en god flødebolle!

Jeg var faktisk ved at være bange for at jeg var blevet smagsblind. At jeg havde smagt så mange flødeboller efterhånden (jeg nævnte det i min seneste anmeldelse) at jeg havde mistet fornemmelsen for den rigtig gode flødebolle – at jeg var blevet for kritisk. Men det er jeg ikke. Der er simpelthen bare langt imellem de perfekte flødeboller. Men her er altså en af dem.

Flødeboller fra Aalborg Chokoladen

Chokoladen er ustyrligt god! Så god at den balancerer resten af bollen i en grad hvor jeg bliver ligeglad med at skummet faktisk ikke har min foretrukne konsistens. Smagen er perfekt afbalanceret, og marcipanbunden er lige tilpas – ikke for tyk og dominerende.

Det ret særlige ved denne flødebolle er i øvrigt at man ikke har en sukret fornemmelse i munden bagefter. Der er ingen sød eftersmag – kun eftersmagen af virkelig god chokolade, perfekt afstemt i sødme og bitterhed. Jeg er eddermame fan!

Anmeldelsen

Chokolade: 6 kys – ja, jeg bliver faktisk nødt til at give det yderst sjældne 6. bonuskys her!
Skum: 5 kys
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 5 kys

Jeg bliver nødt til at smage dem igen for at vurdere om vi faktisk er ude i en samlet vurdering på 6 kys. Jeg ved ikke om Aalborg Chokoladen laver flødebollerne i fuld størrelse – den ville være mest egnet til den endelige test. Men jeg ved at de laver andre smagsvarianter, og dem vil jeg smage. Alle sammen!

Jeg gav 65 kr. for 6 miniflødeboller.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.