Flødeboller fra Emmerys

Det er et hårdt job, men nogen skal jo gøre det – anmelde de nye flødeboller.

Det er hårdt at anmelde flødeboller

Økoflødeboller vinder frem, og det glæder mig usigeligt, for vi gider altså ikke buræg, kære producenter (jeg kigger især på jer, Frellsen, som ellers laver min yndlingsflødebolle!) Nogle af os gider faktisk helst ikke æg overhovedet, så jeg hilser snarlige veganske varianter velkommen. Måske har det lange udsigter, men veganisme er ved at blive ret almindeligt, så jeg tror også flødebollen kommer ind i klimakampen på et tidspunkt.

Nu er også Emmerys begyndt at lave flødeboller, og de er netop økologiske. Det opdagede jeg for noget tid siden, men først i dag faldt det mig ind at købe et sæt på vej hjem fra arbejde. Jeg købte en alm. flødebolle og en med hindbærskum.

Nå, jeg må til det. Først den almindelige:

Jeg synes chokoladen er noget blød i det. Knækfaktoren er nærmest = 0, og det giver altså – som enhver der er faldet for en reklame for Magnum-is, ved – et lille oomph til oplevelsen at høre den lyd. Smagen er god, men ikke bemærkelsesværdig.

Skummet er godt og smager af vanilje, men jeg synes eftersmagen er lidt for sukkersød.

Marcipanbunden kan jeg godt lide, og med den i smagsbilledet, bliver helheden faktisk ganske lækker. Jeg tænker mest “uhm, et lækkert marcipanbrød”, men det er jo heller ikke af vejen!

Hindbærbollen kan jeg faktisk bedre lide. Chokolade og skum klæder hinanden vældig godt. Man skal lige have en tandstikker i nærheden, for der er hindbærkerner i skummet. Men jeg synes ikke det gør noget at man fornemmer at det er den ægte vare der er i. 🙂

Alt i alt fine flødeboller som dog ikke vælter nogen i min nuværende top 3 (Frellsen, Summerbird og Økoladen) af pinden.

Prisen var vist 22 kr. pr. styk.

Anmeldelsen

Chokolade: 4 kys
Skum: 4 kys
Bund: 5  kys

Samlet vurdering: 4 kys

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.