Flødeboller fra Friis-Holm

Ååååh, jazz! Jeg elsker det mindst lige så meget som flødeboller. Og i går var jeg til en virkelig dejlig jazzkoncert på Herslev Bryghus med trioen (som i går var udvidet til en kvartet) Hvalfugl.

Herslev Bryghus forhandler Friis-Holm chokolade, og man kan købe deres flødeboller til kaffen, så det skulle jeg jo benytte mig af i pausen.
Flødebolle fra Friisholm

Og det var en rigtig god flødebolle som der faktisk ikke er noget at udsætte på.

Chokoladen er god – lidt til den søde side (hvilket er godt til dem der ikke er glade for det bitre). Skummet er perfekt klassisk vaniljeskum. Bunden er af marcipan, og jeg kunne egentlig godt have ønsket mig at den havde gjort lidt mere væsen af sig – også flødebollen som helhed.

Måske er det bare fordi jeg har smagt så mange flødeboller efterhånden at for at give topkarakter begynder jeg at forvente et festfyrværkeri i min mund. Alligevel må jeg nok gøre det i dette tilfælde – og så foretage en gensmagning ved førstkommende lejlighed for at være helt sikker. Jeg har en fornemmelse af at mine smagebetingelser ikke var helt optimale, så jeg lader min tvivl komme flødebollen til gode.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 4 kys

Samlet vurdering: 5 kys

Jeg gav 25 kr. for flødebollen på Herslev Bryghus.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

One Response to Flødeboller fra Friis-Holm

  1. Pingback: Flødeboller fra Aalborg Chokoladen - FlødebollenFlødebollen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.