Hvide flødeboller fra Økoladen – hindbær og lakrids

Jeg har anmeldt flere af Økoladens flødeboller, men det “forbandede” (det mener jeg slet ikke) ved den slags producenter er at de jo bliver ved at lave nye slags. 😉 Eller måske er de her “gamle” i sortimentet, men jeg har først set dem nu hvor mit totalt yndlingsøkomadmarked lagde en tarvelig video op på Facebook om at de lige havde fået friske hjem.

Ak ja, så må man jo …

Jeg købte ikke alle fire slags, men en med lakrids og en med hindbær. Til forskel fra dem af Økoladens jeg har smagt tidligere, er disse med hvid chokolade.

Jeg starter med hindbærbollen, og den smager virkelig dejligt. Sommerligt – nærmest som jordbær med fløde. Eller … hindbær med fløde, bliver det jo så. Men den der blide, cremede, søde bærdessert, smager den af. Nu er det lidt tid siden jeg smagte den med mørk chokolade, men jeg tror faktisk jeg bedre kan lide denne her. Marcipanbunden klæder den også virkelig godt. Mums!

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 5 kys

Så til lakridsbollen

Meget kraftig lakridssmag i første bid pga. toppingen som er … engelsk lakrids? Det skal man jo så kunne lide, og det kan jeg heldigvis godt. Dog er jeg ikke så begejstret for lakridsskummet – jeg synes faktisk det smager en smule tobaksagtigt. Chokoladen kan jeg nærmest ikke smage for den stærke lakridssmag. Det er altså ikke lige en favorit vi har her. Simpelthen alt for meget lakrids og alt for lidt flødebollefornemmelse. Marcipanbunden kommer heller ikke til sin ret. Jeg bliver ved at have tobaksfornemmelsen. Så …

Anmeldelsen

Chokolade: 1 kys
Skum: 1 kys
Bund: 1 kys

Jeg ved godt at bund og chokolade må være det samme som i hindbærbollen, og jeg burde derfor give dem 5, men det kan jeg ikke når jeg simpelthen ikke kan smage dem for skum og topping.

Samlet vurdering: 1 kys

Beklager, Økoladen – I må trøste jer med at alle jeres andre varianter indtil nu har fået topkarakter 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Hindbærflødeboller, Lakridsflødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.