Festen – 2 x 6 miniflødeboller fra Summerbird

I aften fik jeg en veninde på besøg. Hun havde haft en hård uge, læste jeg på Facebook da jeg tog hjem fra arbejde, så jeg slog to fluer med ét smæk: Smuttede forbi Torvehallerne og købte Festen – en æske med 2 x 6 miniflødeboller fra Summerbird som jeg længe har tænkt at jeg måtte anmelde her på bloggen. Og enhver flødebolleelsker ved jo at flødeboller hjælper på alt, så det var en kærkommen lejlighed til også at forkæle min stakkels veninde (og slippe for fristelsen til spise alle 12 flødeboller selv ;-)).

Festen - 2 x 6 flødeboller fra Summerbird

Fra Summerbirds hjemmeside

To af varianterne har jeg anmeldt før, så de får ingen kommentarer her. Det er Classic (denne lille er dog kun med ét lag chokolade og ikke med to som Grand Cru-udgaven) og Passion.

Amarena Cherries

Den virker en smule kunstig på en ubeskrivelig måde, men jeg kan godt lide den. Måske er det det lyserøde overtræks syrlighed, eller måske er det kirsebærsmagen i skummet. En smag der på én gang overrasker og ikke gør noget væsen af sig. Ved ikke helt hvad jeg skal mene andet end “den var fin”.

Champagne/Blackcurrant

Den er ret lækker. Minder om Passion, men uden lakridsbunden. Den har lyserødt skum som fik os begge her til at komme med begejstrede udbrud. Ikke kun pga. farven, men også den let syrlige (på den gode måde) smag. Den næstbedste i æsken, var vi enige om, lige efter …

Liquorice

Mums! Den smager af god lakridsis. Den bedste lakridsflødebolle jeg har endnu smagt. Den må de gerne fortsætte med at lave!

Caramel

Smager ret meget som Classic. Karamelsmagen er ikke overvældende, men fin og blid. Bunden var jeg nu ikke vild med. “Marcipan af hasselnødder” står der i beskrivelsen. Vi havde ikke læst ingredienserne før vi smagte flødebollerne, og jeg gættede på noget med tørret frugt og var ikke begejstret.

Anmeldelsen

Det bliver en gennemsnitlig anmeldelse for hele æsken.

Det er sgu lidt svært med Summerbird, synes jeg, for der er aldrig en finger at sætte på kvaliteten, og for så vidt heller ikke på smagen, men når de virkelig har et par topscorere som Classic/Grand Cru og Passion, så bliver jeg ekstra kritisk over for deres andre flødeboller, kan jeg mærke. Så vurderingen for hver enkelt bestanddel bliver højere end den samlede vurdering.

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund:  4 kys

Samlet vurdering: 3 kys

Pris: 1 æske med 12 stk. 149 kr.

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Lakridsflødeboller. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Festen – 2 x 6 miniflødeboller fra Summerbird

 1. Mahad skriver:

  Hej

  Prøv flødeboller fra chokoladeparadis og især den med hvid chokolade med lakrids marcipanbund og kiksebund. Alle flødebollerne er håndlavede i butikken og super lækre.

  Butikken ligger

  Chokoladeparadis
  Rosengården 14
  1174 kbh K

 2. Anja Lysholm skriver:

  Mums, tak for tippet – dem vil jeg prøve! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.