Kategoriarkiv: Flødeboller med nødder

Peanutflødeboller fra Sweet Valentine

Jeg var i Torvehallerne i dag for at købe flødeboller fra Summerbird. Jeg havde nemlig set en ny julevariant med “kirsebærguf”, og det må jo prøves. Men altså … mere om dem i et andet indlæg. På vej der ned … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder, Hjemmelavede flødeboller | Skriv en kommentar

Spangsbergs flødeboller med romsmag

Fandens også, nu lod jeg mig alligevel friste! Siden jeg startede bloggen her, har jeg tænkt hver gang jeg gik forbi dem nede i SuperBest, at der jo også burde være en anmeldelse af Spangsbergs flødeboller, men jeg har smagt … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Fabriksflødeboller, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder | 8 kommentarer

Frellsens flødeboller med nødder og marcipanbund

Det er en flot flødebolle med alle de nødder, synes jeg. 🙂 Chokoladeskallen virker en smule tyndere end på flødebollerne uden nødder

Udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder | Skriv en kommentar