Kategoriarkiv: Flødeboller med nødder

Peanutflødeboller fra Sweet Valentine

Jeg var i Torvehallerne i dag for at købe flødeboller fra Summerbird. Jeg havde nemlig set en ny julevariant med “kirsebærguf”, og det må jo prøves. Men altså … mere om dem i et andet indlæg. På vej der ned … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder, Hjemmelavede flødeboller | Skriv en kommentar

Spangsbergs flødeboller med romsmag

Fandens også, nu lod jeg mig alligevel friste! Siden jeg startede bloggen her, har jeg tænkt hver gang jeg gik forbi dem nede i SuperBest, at der jo også burde være en anmeldelse af Spangsbergs flødeboller, men jeg har smagt … Læs resten

Udgivet i Anderledes smagsvarianter, Fabriksflødeboller, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder | 8 kommentarer

Frellsens flødeboller med nødder og marcipanbund

Det er en flot flødebolle med alle de nødder, synes jeg. 🙂 Chokoladeskallen virker en smule tyndere end på flødebollerne uden nødder

Udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder | Skriv en kommentar

Kan man spise 4 flødeboller på en dag?

Det kan du lige tro man kan! Du kender sikkert dem der siger “Det gode ved sådan nogle lækre hjemmelavede flødeboller er at så bliver man jo også “mæt” af én – flere kan man simpelthen ikke få ned.” Som … Læs resten

Udgivet i Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med lys chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Lakridsflødeboller, Moccaflødeboller, Mokkaflødeboller, Øvrige indlæg om flødeboller | Skriv en kommentar