Heartland Grand Cru fra Summerbird

I mandags delte jeg en Summerbird-annonce på facebook og skrev det her (se nederst på billedet):

Den slags sjov betaler sig åbenbart, for i dag ringede min kusine grinende til mig og spurgte om jeg havde fundet noget. Hmm, det havde jeg ikke lige, og så måtte hun jo afsløre (for at de ikke skulle stå og smelte et sted) at hun altså havde sendt mig flødeboller og fået besked om at de var leveret i går. Så jeg måtte ud i postkassen, og sørme om ikke der ventede mig denne lækre æske!

Hurra for sjove kusiner!

Nå, til sagen!

Chokoladen er dækket med det er må være pistacie og rabarber (ifølge deklarationen på æsken). Flot ser det ud! Det smager syrligt, og det er FOR syrligt til min smag. Det hjælper lidt at komme længere ned og får det lækre jordbærguf med for hver bid – så er syrligheden bedre afstemt med det søde skum og den mørke chokolade. Men nej, jeg er altså ikke fan.*

På æsken skriver de jordbærguf og ikke jordbærskum, så jeg går ud fra at det er produceret anderledes end skummet i deres øvrige flødeboller. Det er da også tykkere i konsistensen, men faktisk har det en mere “rigtig” flødebolleskumkonsistens end deres skum ellers har. Det er kun et plus!

Marcipanbunden er ikke overraskende også præcis som den skal være.

Som sædvanlig ikke meget at udsætte på Summerbirds flødeboller. Faktisk kan jordbærguffet få et bonuskys for at have konsistens som flødebolleskum!

Anmeldelsen

Chokolade: 3 kys (eller chokoladen får egentlig 5, men drysset tager fokus, så det trækker ned)
Skum: 5 kys (og et bonuskys for at vise at Summerbird faktisk godt kan lave den rigtige konsistens)
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 3 kys (kvalitetsmæssigt burde den have 5, men nej, jeg kommer ikke til at købe den igen pga. det syrlige drys)

Som altid skal lyde et højt hurra for at de er økologiske. Især fordi vi ikke gider noget med buræg eller det der ligner – jeg kigger strengt på jer, yndlingsFrellsen (I må endelig rette mig hvis jeg tager fejl).

Vil du overraske nogen med en æske som min kusine gjorde, kan de købes hos Summerbird her: Heartland Grand Cru


*Note: Denne anmeldelse har jeg ændret siden jeg først udgav den. Da jeg fik smagt en mere nogle dage senere, måtte jeg konstatere at jeg faktisk ikke var så positiv. Jeg tror jeg ved første bid var opløftet af historien om hvordan jeg fik dem, og det påvirkede mit syn på flødebollen. Jeg gav den først 5 kys – som betyder at jeg helt sikkert vil købe dem igen, men den er altså røget ned på 3, for jeg kommer ikke til at købe dem igen.

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Jordbærflødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.