Flødebolle med rom-top fra Frellsen

Jeg skulle lige en tur ind i Tønden i Haslev for at se om jeg kunne få den nye (og garanteret lækre) Sommermjød fra Mjødgård.

Tønden forhandler min yndlingsflødebolle fra Frellsen, så jeg skulle da liiiiiiiiige forbi montren for at se om der var noget nyt. Og hvad skuer mit øje?? Denne kurvede, mørke skønhed:

Så den måtte jo med hjem sammen med mjøden! Nu ved jeg af erfaring at mjød og chokolade går godt sammen, men jeg skal nu ikke have mjød i dag, så jeg nøjedes med at gnaske bollen i mig.

Der var nu ikke så meget spændende ved den. Altså på den der NYHEDS-måde. Frellsens flødeboller er ALTID de bedste, og denne var ingen skuffelse, men jeg anede ikke hvad der ventede mig i bulen i toppen, og jeg havde måske håbet på noget saltkaramel. Der var en “hvid trøffelkugle med Jamaica-rom” kan jeg læse mig til på deres Instagram-profil. Og den smagte naturligvis også glimrende.

Dog gjorde den ikke rigtig noget væsen af sig, så jeg “nøjedes med” at nyde den velkendte smag af den bedste traditionelle flødebolle med vaffelbund der endnu fås i Danmark. Ja, det synes jeg altså stadig. Gammel kærlighed ruster ikke!

Jeg gider ikke give den kys, for du kender muligvis allerede min mening.

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.