Kan man spise 4 flødeboller på en dag?

Det kan du lige tro man kan! Du kender sikkert dem der siger “Det gode ved sådan nogle lækre hjemmelavede flødeboller er at så bliver man jo også “mæt” af én – flere kan man simpelthen ikke få ned.” Som du nu har gættet, er jeg ikke en af dem. Jeg kan få lige så mange ned som det skal være. Det er nu heldigvis (for min krop) ret sjældent der befinder sig mere end en eller to flødeboller i min nærhed. Men i dag gør der!

Midt i arbejdet trængte jeg til en pause og en gåtur. Det blev til en tur ind på Købmagergade hvor Frellsens Chokolade holder til, og da de havde tilbud på 6 flødeboller for en 50’er, ville det jo være fjollet at købe færre. 😉

Til min overraskelse var der kommet en lille ny siden sidst jeg var forbi – en hvid flødebolle med hindbær. Det gav mig noget helt nyt at smage – de øvrige har jeg smagt på et eller andet tidspunkt. Så det blev til 2 almindelige (som bliver gemt til veninde-kaffe i morgen – dem har jeg jo allerede anmeldt), 1 med hindbær, 1 med lakrids, 1 med mokka og 1 med nødder og marcipanbund.

Frellsens flødeboller i æske

Jeg tror jeg springer frokosten over i dag …

P.S. Anmeldelserne vil du kunne læse i 4 indlæg for sig – efterhånden som jeg får gnasket mig igennem dagens bytte.

(Tilføjet senere: Det blev faktisk ikke til 4 spiste flødeboller, for nogle af dem var ganske enkelt ikke lækre nok!)

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med lys chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Lakridsflødeboller, Moccaflødeboller, Mokkaflødeboller, Øvrige indlæg om flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.