Frellsens flødeboller

Den ultimative flødebolle er for mig den fra Frellsen. Den helt almindelige. Chokoladen har en perfekt tykkelse, skummet den perfekte konsistens og bunden den helt rette sprødhed. Tilsammen udgør de en himmerigsmundfuld. Ganske enkelt.

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 6 kys (normalt gives kun 5, men det er faktisk ikke nok til Frellsens :-))

P.S. Hvis du vil se et billede af denne flødebolle, skal du bare kigge op i overskriften – det er en selvindkøbt Frellsens flødebolle lige før jeg spiste den.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.