Flødeboller med hindbærskum fra Simply Chocolate

I tirsdags var jeg på besøg på Magillum Chocolate Factory som laver Simply Chocolates flødeboller. Du har måske set at jeg før har anmeldt deres flødeboller, men gudskelov for en flødebolleelsker kommer der nye varianter til. I tirsdags fik jeg selv lov at prøve at lave et par stykker, og som du kan se på billedet her, var jeg ikke noget naturtalent. Jeg LOVER dig at det er pæne og lækre flødeboller du får når du køber dem i forretningen. 🙂

Mine skæve, selvsprøjtede flødeboller med hindbærskum fra Simply Chocolate

Kønne er de ikke. Dem du får i butikkerne, ser altså væsentligt lækrere ud!

Smagen er der dog ikke noget i vejen med, så de skal naturligvis anmeldes her også. Der er tale om mørke flødeboller med hindbærskum og marcipanbund.

I min anmeldelse af Simply Chocolates almindelige flødeboller kunne du læse at kakaoprocenten efter min mening gerne måtte være højere. Eller måske er det bare et tykkere lag der skal til? Dog klæder chokoladen faktisk hindbærskummet vældig godt. Og hindbærskummet, DET er i en kategori for sig. Intet mindre end vanvittig lækkert. Blødt og tykt med den helt rigtige balance af sødt og syrligt. Marcipanbunden er der som sædvanlig heller ikke noget i vejen med.

Det skal forresten med at et par medanmeldere, min mor og min veninde som fik en af de skæve vidundere, også syntes det var superlækre flødeboller. Så denne gang behøver du ikke kun tage mine ord for gode varer.

Anmeldelsen

Jeg kommer til at give chokoladen et kys mere end den fik for den almindelige flødebolle, og faktisk det samme med marcipanbunden. Det kan virke ulogisk, men det lækre skum må på en eller anden måde fremhæve smagen på en anden måde. Enten det, eller også snyder det mig HELT vildt at jeg selv har været med til at lave dem. 🙂

Chokolade: 3 kys
Skum: 5 kys
Bund:  5 kys

Samlet vurdering: 4 kys

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.