Fløderuller med og uden kokos fra Magasin

Som du måske har læst, var jeg i tirsdags på besøg på den chokoladefabrik der laver Magasins chokolade. Der fik jeg smagsprøver med hjem, bl.a. et par flødeboller, eller nærmere fløderuller da de er aflange. Jeg lovede ikke at lægge billeder ud af dem, for dem jeg fik, var fra den uundgåelige pulje af misfostre der opstår under produktionen. 😉 Men smagen er jo i orden.

Lad mig starte med at citere min mor. Hun fik en af dem med kokos og udtalte: “Den er overordentlig lækker!”. Så jeg glæder mig til at smage.

Desværre kom en af medarbejderne på fabrikken til at afsløre for mig at chokoladen på Magasins og Simply Chocolates flødeboller er præcis den samme. Det gjorde han fordi han havde været spændt på at se min anmeldelse af Magasins flødeboller og se om de fik samme vurdering – nemlig at kakaoprocenten er for lav (altså efter min smag – den er 60 %, fik jeg at vide). Det synes jeg ellers også kunne have været sjovt, og jeg havde gerne grinet af mig selv hvis jeg havde vurderet den højere, men nu kan jeg jo ikke se bort fra at jeg ved det. Dog tror jeg altså jeg ville have tænkt det samme, for det er cirka samme smagsoplevelse jeg sidder med. Dog er der noget ved faconen der gør at chokoladen er tykkere ved bunden, og det giver en lidt kraftigere chokoladesmag når man tager en bid, fordi man i sådan en rulle får bund med ved hver bid.

Bunden er dog temmelig anonym. Den består af det samme man laver alterbrød af, og er altså sådan en pap-agtig ting uden smag. men når den ikke har nogen smag, ødelægger den såmænd heller ikke noget. Skummet er lige som det skal være.

Udgaven med kokos har jeg ikke meget at sige til. Jeg synes kokos gør den lidt for sød, men nu er jeg altså heller ikke så glad for kokosboller at det gør noget, og det skal ikke ligge denne til last – den er ganske udmærket. Og med min mors ord som sagt: “Overordentlig lækker”.

Anmeldelsen

Uden kokos:

Chokolade: 2 kys
Skum: 4 kys
Bund: 2  kys

Samlet vurdering: 3 kys

Med kokos:

Chokolade: 2 kys
Skum: 4 kys
Bund: 2 kys

Samlet vurdering: 3 kys

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med mørk chokolade, Fløderuller, Hjemmelavede flødeboller, Kokosboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.