Classic with a twist fra A XOCO

Jeg var en tur i Torvehallerne inde ved Nørreport i dag. Der stødte jeg på en butik jeg ikke har set før, A XOCO, og de sælger bl.a. flødeboller. De har normalt 3 slags, kan jeg se på deres hjemmeside, men heldigvis for mine hofter havde de kun én slags tilbage i dag, og det  var en “Classic with a twist”. Twistet består i at skummet indeholder lidt citron og Læsø-salt. Det lyder spændende, og jeg glæder mig meget til at smage den.

Flødebolle fra A Xoco

Chokoladen (72 %) er meget tyk, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er en sjov oplevelse at tage en bid af flødebollen, for citron-twistet er på ingen måde diskret, og det overrasker – men bestemt ikke negativt. Ved nærmere eftersmag (hvis man kan sige det) er smagen noget kunstig, men den er også så speciel at den har fået mine smagsløg op på mærkerne, og det giver altså en sjov smagsoplevelse – med tryk på oplevelse. Skummet har i øvrigt en rigtig god konsistens. Marcipanbunden minder umiskendeligt om Anton Bergs marcipanbrød, og det er måske ikke så underligt, for A XOCO ejes af Anton Berg. Jeg synes egentlig ikke det klæder citronskummet ret godt, men det ødelægger ikke det overraskende og sjove ved denne her flødebolle. Jeg skal bestemt smage deres øvrige varianter næste gang jeg kommer forbi Torvehallerne.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 4 kys
Bund: 3  kys

Samlet vurdering: 4 kys

Klart den sjoveste smagsoplevelse jeg endnu har haft i flødebollernes verden. På den fede måde.

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Classic with a twist fra A XOCO

 1. Klaus skriver:

  Godt du HAR opdaget A XOCO.. jeg elsker deres glæde for at eksperimentere med forskellige smagsindtryk – der kan hverken Frellsen eller Peter Beier og hvad de ellers hedder, bare overhovedet ikke være med hvis du spørger mig 🙂

  Anyway, jeg syntes du skal prøve lakridsflødebollen, det er klart min favorit – med den klassiske på en fin 2. plads 🙂

  /k

 2. Anja Lysholm skriver:

  Den er hermed indkøbt! Anmeldelse følger 😉

 3. Anja Lysholm skriver:

  Whoa, den var sgu lidt af et eksperiment. 😉 Ikke lige min kop te: http://xn--fldebollen-1cb.dk/lakridsflodebolle-fra-a-xoco/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.