Flødeboller fra Kjærstrup

Jeg er lige fyldt 40 og fik af et par gæster 4 flødeboller fra Kjærstrup ude i Field’s. Mums, de ser gode ud!

<billede desværre forsvundet>

Da jeg ikke selv har valgt dem i butikken, aner jeg ikke hvad der er i dem, så jeg må smage mig frem (pokkers!).

Jeg starter med en mørk med pistacienøddestykker ovenpå. Chokoladen er rigtig god og tyk. Skummet har en lækker blød og luftig konsistens, men er lige en anelse for sødt, synes jeg – men ikke meget. Bunden er en god klassisk vaffelbund, men med et lag chokolade mellem sig og skummet. Når man når ned til den, får man en bedre balance i smagen hvor skummet ikke virker for sødt længere.

Den næste jeg napper, er kokosbollen. Normalt er jeg ikke vild med kokosboller, men denne er faktisk rigtig god fordi der er en behersket mængde kokos på.

Så kaster jeg mig over en mørk med noget på der ligner knuste kaffebønner, så mon det er en mokkabolle? Hm, det kan jeg faktisk ikke smage. Skummet er lysebrunt, men der er intet ved den der smager kaffe-agtigt – heller ikke det knuste halløj ovenpå. Måske er det kakaoskum hvis smag bare overdøves af chokoladen? Jeg ved det ikke, men det er en udmærket flødebolle.

Til sidst (og nu lyder det som om jeg har spist 4 flødeboller på 5 minutter – det har jeg dog ikke ;-)) tager jeg den hvide flødebolle. Den har noget på der ligner ristet kokos, og sådan smager det også. Det gør at den hvide chokolade smager knap så sødt som sådan noget ellers nemt kommer til, og det er lækkert. Det er en god kvalitet hvid chokolade.

Anmeldelsen

Alle flødebollerne er lige gode, så de får samme vurdering:

Chokolade: 4 kys
Skum: 4 kys
Bund: 4  kys

Samlet vurdering: 4 kys

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Kokosboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.