Veganske flødeboller fra Ærli’

Jeg har tidligere anmeldt Ærli’s flødeboller, og nu må jeg til det igen. Forleden så jeg nemlig at de lancerede en VEGANSK flødebolle som også er økologisk. Jeg har tidligere været fuldblodsveganer og elsker når der laves GODE veganske alternativer til traditionelle fødevarer. Man mister jo f.eks. ikke lysten til flødeboller bare fordi man ikke længere spiser æg! Så hurra for at Ærli’ nu er med på dét hold.

Chokoladen er stadig rigtig god!

Jeg synes skummet savner smag. Til gengæld er det bedre end hvis det havde smagt for syrligt (som jeg synes Gleans veganske skum gør) eller kunstigt. Måske ville lidt (ekstra?) vanilje gøre underværker? Men som jeg husker skummet i deres traditionelle flødebolle, kan jeg bedre lide konsistensen i denne.

Bunden er ren chokolade, og jeg kan gentage mig selv fra anmeldelsen af den traditionelle udgave: Det fungerer ganske godt selv om jeg foretrækker en bund af enten vaffel eller marcipan.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 3 kys (lidt mere smag kunne hive det op på 4)
Bund: 4 kys (chokoladen i sig selv får jo 5, men det må trække et kys fra at der ikke reelt er nogen “bund” at anmelde

Samlet vurdering: Ligesom den traditionelle udgave ender jeg på 4 kys. Og så får de ligesom Glean et bonuskys her for det veganske initiativ!

Foreløbig den bedste veganske flødebolle jeg har smagt. Jeg er naturligvis meget åben for konkurrenter – især hvis de sender mig et eksemplar at anmelde (da jeg jo desværre ikke kan komme hele landet rundt i flødebollens tjeneste som ganske ulønnet anmelder). 😋

Prisen for en æske med 4 stk. (små i størrelsen uden at være miniboller) var 45 kr. på tilbud hos Nemlig. Normalprisen er 50 kr.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Veganske flødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.