Økologisk solbærflødebolle fra Summerbird

Næææh, hvor er de fine:

Økologiske solbærflødeboller fra Summerbird

Dem måtte jeg da lige ha’ med hjem fra Torvehallerne. De er med solbærskum, og mere ved jeg ikke. Jeg læste skiltet, så de søde små flødeboller og greb en æske. Så nu må jeg jo bide i en og gå på smagsopdagelse.

Det lille hjerte er af hvid chokolade. Bunden er af marcipan. Det syrlige solbærskum klæder den mørke chokolade rigtig godt. Jeg foretrækker dog den almindelige Grand Cru-flødebolle. Dog skal her gives store hjertevarme bonuspoint for at solbærflødebollen, som det var tilfældet med deres juleflødebolle, er økologisk, hvilket betyder ingen mishandlede høns bare fordi jeg har lyst til flødeboller. Hurra!

Jeg nød et par stykker, og resten vil jeg dele med min kæreste i morgen. Man skal da ikke gå af vejen for at udnytte romantikken i at servere flødeboller med hjerter på til kaffen. 🙂

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys (fortsæt I bare med økoæggene – det går jo fint)
Bund: 5  kys

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.