Grand Cru-flødeboller fra Summerbird

Da jeg var i Torvehallerne forleden hvor jeg købte en flødebolle hos A XOCO, købte jeg også et par flødeboller fra Summerbird. Og det er ikke fordi jeg ikke har smagt deres gode Grand Cru-flødeboller før, men jeg har jo ikke anmeldt dem her, så jeg er “desværre” nødt til at smage dem igen. 😉

Flødebolle fra Summerbird

Det er en ret tung flødebolle – der er gods i den. Chokoladen er faktisk lidt svær at bide igennem, så tyk er den. Og vildt lækker. Der er to lag chokolade, ser jeg nu – det har jeg ikke bemærket før. Skummet passer helt perfekt til i sødme og har en dejlig luftig konsistens. Bunden er lavet af supergod marcipan. I modsætning til mange andre marcipanbunde, er den ikke overtrukket med chokolade (kun i bunden), og det gør at skummet går lidt i forbindelse med den. Det kan jeg godt lide.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5  kys

Samlet vurdering: 5 kys

Det bliver ikke meget bedre.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

One Response to Grand Cru-flødeboller fra Summerbird

  1. Pingback: Flødebolle fra Mark Hermann Chocolate - FlødebollenFlødebollen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.