Frellsens flødeboller

Den ultimative flødebolle er for mig den fra Frellsen. Den helt almindelige. Chokoladen har en perfekt tykkelse, skummet den perfekte konsistens og bunden den helt rette sprødhed. Tilsammen udgør de en himmerigsmundfuld. Ganske enkelt.

Chokolade: 5 negerkys
Skum: 5 negerkys
Bund: 5 negerkys

Samlet vurdering: 6 negerkys (normalt gives kun 5, men det er faktisk ikke nok til Frellsens :-))

P.S. Hvis du vil se et billede af denne flødebolle, skal du bare kigge op i overskriften – det er en selvindkøbt Frellsens flødebolle lige før jeg spiste den.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Frellsens flødeboller

  1. Henrik Gude skriver:

    Hvorfor bruger du betegnelsen flødeboller når der er tale om negeboller uden fløde, men med æggehvide ?? Bør vi ikke værne om de “rigtige” navne. Forstår ikke helt for du kalder det negerkys x 5 men derefter flødeboller…..

    • Anja Lysholm skriver:

      Jeg synes ikke nødvendigvis vi skal værne om noget ingen bruger længere. 🙂 For mig har de altid heddet flødeboller. At mit pointsystem så hedder negerkys, er ment som en kærlig henvisning til det gamle navn.

  2. jan Borst skriver:

    Frelseren negerkys er som negerkys skal værre god tyk hård chokolade dejlig cremet skum og sprød bund de får fem negerkys hele vejen i gennem jeg kan sagtens spise en fem stykker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.