Frellsens flødeboller med lakrids

Jeg er ret vild med chokolade med lakrids, så jeg er meget spændt på om Frellsens lakridsflødeboller lever op til mine forventninger. Det gør de desværre ikke.

Frellsens flødebolle med lakrids

Det er lidt som en af deres fantastiske traditionelle flødeboller “gone bad”. Det er faktisk svært at beskrive hvad det er jeg ikke kan lide ved den. Måske bliver jeg bare forstyrret af at smagen ligger så tæt op ad den “rigtige” flødebolle, og så er der bare “noget der ikke skal være der”. Smager jeg på skummet alene, smager det sådan set udmærket, men det går ikke sammen med den gode mørke chokolade. Øv. 🙁

Frellsens flødebolle med lakrids indeni

Pris: 10 kr. pr. stk. eller 6 for 50

Chokolade: 5 kys
Skum: 2 kys
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 2 kys

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Lakridsflødeboller. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Frellsens flødeboller med lakrids

 1. Mogens Sterndorf skriver:

  Hej
  Min datter har spist jeres flødeboller med lakrids i, og har fået det dårligt her efter.

  Hvad er der i jeres lakrids flødeboller?

  KH
  Mogens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.