Frellsens flødeboller med mokka

Jeg er bange for at min flødebolleblog her begynder at bære præg af at jeg allerbedst kan lide den helt traditionelle flødebolle. Men nu kaster jeg mig så ud i noget så vovet 😉 som en flødebolle med mokkaskum. Til en god kop kaffe kan det vel ikke gå helt galt?

Frellsens flødeboller med mokka

Uhmmm, det gjorde det heller ikke. 🙂 Chokoladen er lækker. Smager en anelse mindre sødt end chokoladen på de traditionelle, men jeg ved ikke om den er det. Det kan også være mokkaskummet der får den til at smage mere bittert (på den fede måde). Umiddelbart skriger det ikke mokka når man tager en bid – hele smagsindtrykket er bare lækkert. Bunden? Det er Frellsens altid gode vaffelbund.

Frellsens flødeboller med mokka indeni

Pris: 10 kr. pr. stk. eller 6 for 50

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 5 kys

Mums – endelig fik jeg lov igen at give mere end 3 kys i samlet vurdering.

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med mørk chokolade, Moccaflødeboller, Mokkaflødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.