Flødeboller fra Aldi

Nu har jeg flere steder læst at Aldis flødeboller vinder tests. Derfor er jeg naturligvis nødt til at prøve dem. Jeg er ellers altid bevidst gået uden om dem i den tro at det var sådan nogle uden rigtigt skum, men mere med en slags skumfidus indeni, men det kan jeg nu forstå at det ikke er. Så:

Jeg har købt en pakke med miniudgaven da den indeholder 3 smagsvarianter. Der er 32 stk. i pakken, og den kostede omkring 24 kr.

Anmeldelsen

Som fabriksflødebolle klarer den sig ganske godt. Chokoladen smager af chokolade, og skummet er friskt. Jeg kunne godt have tænkt mig et lidt mindre fast skum, men smagen fejler ikke noget. Bunden er en fin vaffelbund. Balancen mellem de 3 elementer er rigtig god, og de er ikke for søde.

Jeg har før anmeldt Irmas fabriksflødeboller (som jeg er overbevist om er magen til Samba, men jeg har en blindtest til gode!), og jeg tror egentlig (det er længe siden jeg har smagt dem) at Aldis chokolade er bedre. Og alle tre chokoladevarianter her smager godt.

Sammenlignet med de håndlavede flødeboller her på bloggen, er de jo i en noget unfair konkurrence da de ikke kommer op på de 4-5 kys der gør at jeg uden tvivl vil købe dem igen, så lad mig bare med ord understrege at dette er en ganske god fabriksflødebolle, og skal jeg en dag dele flødeboller ud i så store mængder at det vil ruinere mig at købe håndlavede, så vælger jeg nok dem her.

Chokolade: 3 kys
Skum: 3 kys
Bund: 3 kys

Samlet vurdering: 3 kys

Dette indlæg blev udgivet i Fabriksflødeboller, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med lys chokolade, Flødeboller med mørk chokolade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.