Piemonte – miniflødebolle fra Summerbird

Det er ikke pænt af Summerbird at blive ved at lave nye sæsonflødeboller som man jo så er nødt til at smage som flødebolleanmelder. 😉

Jeg tilgiver dem nu alligevel! Især fordi resultatet altid er lækkert. Det er det også denne gang hvor flødebollen hedder Piemonte.

Chokoladen er den karamelliserede hvide chokolade de kalder Amber, og den smager rigtig dejligt. Knap så sødt som hvid chokolade (eller i hvert fald er det en bedre variant af sødt), og det synes jeg kun er et plus.

Skummet smager skønt af kanel. Der skulle også være brombær i, men det er ikke særlig tydeligt for mine smagsløg. Bunden er af hasselnøddemarcipan, og selv om jeg ikke er såååå vild med det i forhold til klassisk marcipan, så må jeg sige at det i forhold til sæsonen bringer mig i fin efterårsstemning.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 4  kys

Samlet vurdering: 5 kys

Jeg overspringshandlede så alligevel. 😉

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.