Økologisk mangoflødebolle fra Summerbird

Jeg var i Torvehallerne i dag for at købe Summerbirds Festen og måtte også lige have dem her med:

Økologisk mangoflødebolle

Jeg synes skum og chokolade klæder hinanden ret godt. Det har en ret god balance som hverken er for sød eller syrlig (som frugtflødeboller ellers kan have en tendens til). En meget blid og blød smagsoplevelse. Bunden med kokos og ingefær er også god. Sjovt nok, eftersom jeg ikke kan sætte en finger på kvaliteten eller smagen af noget af det, må jeg bare konstatere at det samlet set er en ret uinteressant flødebolle. Men er du til noget meget blidt, kan den godt anbefales.

For morskabs skyld er jeg simpelthen nødt til at citere min veninde da hun tog sin første bid – selv om jeg ikke ser spor enig: “Lige først syntes jeg den smagte lidt af opkast …” 😉 (Det indtryk varede dog heldigvis ikke ved)

Anmeldelsen

Chokolade: 4 kys
Skum: 4 kys (fortsæt I bare med økoæggene – det går jo fint)
Bund:  4 kys

Samlet vurdering: 3 kys – som sagt smager alt glimrende, men den er sgu lidt uinteressant)

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.