Næææh, hvor er de fine:
Dem måtte jeg da lige ha’ med hjem fra Torvehallerne. De er med solbærskum, og mere ved jeg ikke. Jeg læste skiltet, så de søde små flødeboller og greb en æske. Så nu må jeg jo bide i en og gå på smagsopdagelse.
Det lille hjerte er af hvid chokolade. Bunden er af marcipan. Det syrlige solbærskum klæder den mørke chokolade rigtig godt. Jeg foretrækker dog den almindelige Grand Cru-flødebolle. Dog skal her gives store hjertevarme bonuspoint for at solbærflødebollen, som det var tilfældet med deres juleflødebolle, er økologisk, hvilket betyder ingen mishandlede høns bare fordi jeg har lyst til flødeboller. Hurra!
Jeg nød et par stykker, og resten vil jeg dele med min kæreste i morgen. Man skal da ikke gå af vejen for at udnytte romantikken i at servere flødeboller med hjerter på til kaffen. 🙂
Anmeldelsen
Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys (fortsæt I bare med økoæggene – det går jo fint)
Bund: 5 kys