Peanutflødeboller fra Sweet Valentine

Jeg var i Torvehallerne i dag for at købe flødeboller fra Summerbird. Jeg havde nemlig set en ny julevariant med “kirsebærguf”, og det må jo prøves. Men altså … mere om dem i et andet indlæg.

På vej der ned kiggede jeg i montren hos Sweet Valentine, og der var også flødeboller. Deres har jeg aldrig smagt før, og jeg søger da efterhånden også efter noget særligt når jeg køber dem til anmeldelse her på bloggen, så det der fangede mit øje, var peanutflødeboller. Det er en variant flødebolle jeg ikke tidligere har set, så sådan en lille fyr måtte jeg have med hjem.

Nu ville jeg gerne have vist dig et fint billede af bollen, men ak, på vej hjem havde jeg et lille rendevouz hvor jeg fik et ordentligt bamsekram – der maste den. Så du må nøjes med dette, som dog har sin charme:

Peanutflødebolle fra Sweet Valentine

Det er en miniflødebolle, og jeg har ingen information om hvad den indeholder, men jeg går ud fra at det er peanutskum og ikke bare de knuste peanuts på toppen. Bunden er en slags kage (makron, gætter jeg på), og den har mørk chokolade.

Lad os se om ikke den smager fint på trods af sin tilstand. Jeg tager en bid.

Hmm, som flødebolle betragtet, dur den ikke. Jeg er faktisk mere end skuffet (mest fordi deres slogan er “sødt for feinschmeckere”). Som petit four (sådan nogle havde de også i montren) er den o.k., men jeg ville ikke have kaldt den en flødebolle. Den er for kompakt. Skummet er for stift, bunden er en slags konfekt/kransekage, chokoladen har ikke rigtig nogen karakter. Tager jeg den som et stykke konfekt, tja, så er den hæderlig, men en flødebolle er det ikke.

Måske jeg en dag må prøve en af deres fuldstørrelsesflødeboller før jeg dømmer dem helt ude som flødebolleleverandør. Ellers må jeg holde mig til deres kager fremover. De er nemlig fine.

Anmeldelsen

Chokolade: 1 kys
Skum: 1 kys
Bund: 1  kys

Samlet vurdering: 1 kys

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Flødeboller med nødder, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.