Juleflødebolle med kirsebærguf fra Summerbird

Årets juleflødebolle fra Summerbird er med kirsebærguf. Kirsebær og mørk chokolade er en lækker kombination, synes jeg, så dem må jeg naturligvis smage. Og jeg kan ærlig talt ikke vente oven på skuffelsen over den “flødebolle” jeg spiste lige før – som du kan læse om her.

Jeg ved at Summerbirds flødeboller altid er i orden, så jeg kan ikke forestille mig at blive skuffet denne gang. Jeg kan i øvrigt næsten ikke få armene ned over at Summerbird nu altid bruger økoæg i deres flødeboller!

Beskrivelsen af bollerne fra Summerbirds facebookside lyder: “Marcipanbund med julekrydderier, kirsebærskum, Peru 61% chokolade og brændte mandler”.

Som antaget er jeg ikke spor skuffet. Der er som altid ikke en finger at sætte på hverken kvalitet eller smag. Og mere er der ikke at sige om det.

IMG_20141126_182020

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5  kys

Samlet vurdering: 5 kys

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Sæsonflødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.