Økologiske jordbær- og rabarberflødeboller fra Summerbird

Jeg kørte i Torvehallerne efter arbejde i dag efter en god te som min kollega havde anbefalet, og lige over for Tante T ligger jo Summerbird som hver måned laver en ny variant af deres økologiske flødeboller, altså flødeboller uden buræg!

Denne gang havde de hele to slags, så jeg måtte jo købe dem begge (pokkers!). Jeg så ikke om de havde de store, men jeg købte miniudgaven. Der var en der bare blev beskrevet som jordbærflødebolle, og en der blev beskrevet som jordbær- og hindbærskum på en bund af kammerjunke (spændende) og med rabarberhejs ovenpå. Okay, de kaldte det ikke rabarberhejs – jeg kan sgu ikke huske hvad de kaldte det. 😉 Begge er overtrukket med hvid chokolade, og begge skulle have en kammerjunke som bund.

Økologiske jordbærflødeboller fra Summerbird

Nå, til s(m)agen!

Jeg starter med jordbærbollen. Hvid chokolade og frugtskum klæder hinanden godt, og det er ingen undtagelse her. Den hvide chokolade virker dog en anelse for sød. Det har jeg ikke bemærket i de andre varianter med hvid chokolade jeg har smagt fra Summerbird. Hmm, kammerjunkebunden smager ikke af kammerjunke. Måske en anden slags (udmærket) småkage, men jeg ville ikke have gættet på en kammerjunke. Måske den søde ekspedient tog fejl da hun fortalte mig at bundene var ens. Jeg prøver med den anden.

Skummet i varianten med hindbær og rabarber er en anelse mere syrligt, og det er godt for den søde hvide chokolade. Igen synes jeg ikke bunden smager af kammerjunke, men på den anden side plejer de kammerjunker jeg indtager, at være fra Karen Volf og søbet ind i koldskål, så hvad ved jeg.

Anmeldelsen

Chokolade: 3 kys
Skum: 5 kys (fortsæt I bare med økoæggene – det går jo fint)
Bund:  3 kys

Samlet vurdering: 3 kys. Smager ganske udmærket, men ikke en delikatesse.

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Jordbærflødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.