Hindbærflødeboller fra Økoladen

Jeg har tidligere anmeldt Økoladens flødeboller med passionsfrugt. Faktisk var det min seneste anmeldelse, og det var i april. Det er jo alt for længe siden. Så nu har jeg købt en mere – denne gang med hindbær. Billedet her har jeg hapset fra deres Instagram-konto:

https://www.instagram.com/p/6pM4hkJkHo/?taken-by=oekoladen

Det er som sagt ikke så tit jeg køber flødeboller længere, fordi tanken om buræg er frastødende og jeg derfor virkelig skal overgive mig til min lækkersult for at købe en flødebolle med sådan nogle i, så når jeg køber flødeboller i dag, går jeg typisk efter dem med økoæg. Og dem har Økoladen altså, og de kan købes i mit lokale Madmarked.

Nå, men til s(m)agen!

Jeg er ikke så vild med hindbærdrysset ovenpå, men chokoladen er mørk og dejlig. Skummet er meget er tykt og tydeligvis med ægte hindbær, for der er kerner i. Lige den del gør at man nok skal alliere sig med en tandstikker efterfølgende, og det er lidt irriterende (måske bare fordi det var uventet), men smagen er god.

Jeg kan se at jeg sidst “kun” gav marcipanbunden 4 kys pga. et eller andet jeg ikke lige kunne sætte fingeren på, men det må have været samspillet med passionsskummet, for i denne flødebolle synes jeg den er helt perfekt. Den smager superdejligt sammen med chokoladen og hindbærskummet.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 4 kys
Bund: 5  kys

Samlet vurdering: 4 kys (den kunne også have fået 5 eftersom den kun har fået ét firtal, men det bliver ikke den variant jeg personligt vælger næste gang, og derfor får den altså kun 4 her)

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hindbærflødeboller, Hjemmelavede flødeboller, Økologiske flødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.