Jeg kan ikke tåle at læse om en lækker flødebolle jeg ikke kan få fingrene i. Der opstår en lille besættelse i min hjerne efter at finde den, for jeg kan jo ikke have en flødebolleblog uden at smage dem alle sammen!
Senest var det et Facebook-opslag fra Pernille Melsted der gjorde mig opmærksom på at Irma p.t. har flødeboller med kirsebærskum. Oh my! Irmas flødeboller er gode, og kombinationen af mørk chokolade, marcipan og kirsebær er jo “a match made in heaven”.
Men jeg bor ikke lige ved en Irma. Jeg forsøgte mig hos en SuperBrugsen og en Kvickly som har en hylde med Irma-varer, men ak, hylderne indeholdt ikke lige flødebollerne.
Da jeg skulle hjem fra juleferie hos min mor i går, sagde den lille besættelse i hjernen: “der må ligge en Irma på ruten”, og åh ja, Irma i Greve blev min flødebolleredning!
Hvordan smager de så?
“Selvfølgelig” er der absolut intet galt med de flødeboller. Lækker, tyk chokolade og dejligt skum med god kirsebærsmag (og små syrlige stykker kirsebær, som du kan se på billedet) – og især når man når ned til den gode marcipanbund går kombinationen op i en højere enhed. En skøn, skøn flødebolle!
Anmeldelsen
Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5 kys
Samlet vurdering: 5 kys
Prisen for 4 stk. var 50 kr.
Pingback: Flødeboller fra Ærli' - FlødebollenFlødebollen