Irmas/Sv. Michelsens flødebolle med granatæble og lime

Irma/Sv. Michelsen hvid flødebolle med lime og granatæbleEn fin flødebolle med mørk bund, hvid top og grønt drys. Flødebollen er lavet med æggehvider fra fritgående høns (jeg havde foretrukket at de var lavet med økoæg, men det er dog bedre end buræg).

Min forventning er egentlig at den er for syrlig/sød til min smag, men vi får se. Jeg kan vældig godt lide den alm. hvide flødebolle fra Sv. Michelsen.

Tager en bid og bliver meget positivt overrasket. Det lysegrønne skum smager skønt og er hverken for syrligt eller for sødt. Dog kræver bollen som de fleste hvide flødeboller en god kop kaffe til, for der mangler noget til at afbalancere den meget søde hvide chokolade. (På deres almindelige hvide flødeboller er der et godt drys kakao der gør det.). Derfor får chokoladen lige en karakter under sædvanligt. Skummet ryger til gengæld en tand op for den flotte farve og lækre konsistens. Bunden er deres sædvanlige gode marcipanbund, og det er superlækkert at der er mørk chokolade om den.

Anmeldelsen

Chokolade: 3 kys
Skum: 5 kys
Bund: 4  kys

Samlet vurdering: 4 kys

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.