Frellsens flødeboller med honning, kanel og kardemomme (juleflødeboller?)

Honningflødebolle fra FrellsenI går var jeg på Købmagergade for at købe tøj, og “pudsigt nok” lagde jeg vejen forbi Frellsen Chokolade og købte 6 af deres vidunderlige flødeboller. Sørme om ikke der igen stod en lille ny på disken. Jeg spurgte til den, og den søde ekspedient fortalte at den var med noget honning og kanel – og “den smager ligesom honningkager”. Æv! Det er den eneste kage i verden jeg ikke kan lide. Nå, men måske glider den ned i flødebolleform, og eftersom jeg skulle have 6 flødeboller, kunne jeg nu nok leve med at jeg evt. ikke kunne lide denne. Prøves skal den jo (med bloggen her som bekvem undskyldning), men nu er du advaret: Hvis anmeldelsen ikke er god, er det nok bare fordi bollen smager af noget jeg ikke kan lide.

Jeg har ikke kunnet finde en beskrivelse af den nogen steder – hverken på Frellsens hjemmeside eller Facebook-side, så jeg ved kun at det er “noget med honning og kanel”. Måske er det årets juleflødebolle?

Den har noget drys på toppen der ligner en blanding af tørret hindbær og pistacienød. Jeg tager en bid. Chokoladen er som altid god. Skummet – hmm – det smager i hvert fald af kanel. Der er vist også kardemomme i. Jo, den smager nok lidt af honningkager. Og jeg kan godt smage at den (måske derfor?) ikke bliver en af mine favoritter. Jeg kan ellers vældig godt lide kanel, men her gør det ikke rigtig noget for mig.

Bunden er den sædvanlige gode vaffelbund.

Anmeldelsen

Chokolade: 5 kys
Skum: 3 kys
Bund: 5 kys

Samlet vurdering: 3 kys

Er du honningkagefan og elsker denne her flødebolle, så skriv det endelig i kommentarfeltet så min anmeldelse ikke står alene.

Dette indlæg blev udgivet i Anderledes smagsvarianter, Flødeboller med mørk chokolade, Sæsonflødeboller. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.