Irmas hjemmelavede flødeboller (af Sv. Michelsen)

En dag for lææææænge siden købte jeg flødeboller på vej hjem fra arbejde. Jeg skrev anmeldelsen her, og så glemte jeg ellers at lægge den på bloggen – sikke noget. 🙂 Men her kommer den altså.

I æsken er der to hvide og to mørke flødeboller. Begge slags er med marcipanbund.

Sv. Michelsens flødeboller (fra Irma)

Den mørke

Chokoladen er dejlig tyk og mørk. Skummet er lækkert og sejt (på den gode måde). Marcipanbunden er rigtig god. En god flødebolle – der er ikke så meget at sige til det. 🙂

Den hvide

Den hvide chokolade bliver gjort knapt så sød af den kakao der er drysset over den, og det er godt. Jeg troede aldrig jeg skulle foretrække en hvid flødebolle frem for en mørk, men lige her må jeg sige at den hvide er mere konfekt-agtig og lækker. Den bør i øvrigt have et bonuspoint for sit flotte udseende – jeg synes den ser vildt lækker ud.

Anmeldelsen

Chokolade: 4 kys
Skum: 4 kys
Bund: 4  kys

Samlet vurdering: 4 kys

Tilføjelse 11 år efter!

Tja, jeg har sgu lige købt en pakke magen til (man skal jo nå det inden Irma lukker 😢), og enten har min smag ændret sig (muligt), min bedømmelse blevet mildere, eller de har ændret på opskriften, for de skal altså op på en 5’er! Altså:

Chokolade: 5 kys
Skum: 5 kys
Bund: 5  kys

Samlet vurdering: 5 kys – der er sgu ikke noget at komme efter.

Og jeg foretrækker den mørke nu. Sådan kan det skifte. Det afhænger måske også af dagssmag. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Flødeboller med hvid chokolade, Flødeboller med marcipanbund, Flødeboller med mørk chokolade, Hjemmelavede flødeboller. Bogmærk permalinket.

One Response to Irmas hjemmelavede flødeboller (af Sv. Michelsen)

  1. Pingback: Kirsebærflødeboller fra Irma (limited edition) - FlødebollenFlødebollen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.